ÖNKORMÁNYZATI PROJEKT-JÁTÉK

Az elmúlt esztendőben is sok fejlesztés valósult meg a városban önkormányzatunk nyertes pályázatai által. Kvíz-játékunkban öt kérdést teszünk fel a projektekkel kapcsolatosan.

 

A válaszokhoz segítséget adhatnak a Zirc város honlapján www.zirc.hu elérhető önkormányzati hírek, tudósítások. A megfejtők között Müller Anikó által felajánlott három „ZIRC 2016” naptárat sorsolunk ki, amely a Zirc anno… sorozat legújabb kiadványa az apátsági épületekről, építményekről készült gyönyörű fotókkal.
 
A kvíz-kérdések ITT találhatók.

A megfejtéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk 2016. január 27-ig. A tárgymezőbe kérjük, írják be: „ÖNKORMÁNYZATI PROJEKT-JÁTÉK”. A beküldő neve mellé kérünk megadni egy lakcímet és egy telefonos elérhetőséget.
 
A kérdésekre adott válaszok közölhetők e-mail-ben a kérdés számának és a helyes válasz betűjelének megadásával, vagy a levél csatolmányaként, a honlapról letöltött kvíz-kérdések visszaküldésével. Ez esetben kérjük, hogy a helyes választ és/vagy annak betűjelét valamilyen módon, vastagítással vagy aláhúzással jelöljék.
 
  Tartsanak velünk, kezdődjön játékosan az Újév!

Kelemen Gábor
sajtóreferens
www.zirc.hu